Formy na koláč
Nejprodávanější
Čtvercová koláčová forma z řady Bon Ton je další z dokonalých nepřilnavých forem značky Guardini.
Kulatá vroubkovaná forma na koláče z řady Bon Ton je dokonalou variantou pro každého milovníka koláčů. Ve vaší kuchyni nesmí chybět kvůli jejím pečícím vlastnostem a snadnému...
Kulatá vroubkovaná forma na koláče z řady Bon Ton je dokonalou variantou pro každého milovníka koláčů. Ve vaší kuchyni nesmí chybět kvůli jejím pečícím vlastnostem a snadnému...
Kulatá vroubkovaná forma na koláče z řady Bon Ton je dokonalou variantou pro každého milovníka koláčů. Ve vaší kuchyni nesmí chybět kvůli jejím pečícím vlastnostem a snadnému...
Koláčová forma ve tvaru srdce z řady Bon Ton je romantickou verzí klasické koláčové formy s nepřilnavým povrchem pro usnadnění a urychlení pečení. Její tvar vám umožní upéct...
Koláčová forma ve tvaru srdce z řady Bon Ton je romantickou verzí klasické koláčové formy s nepřilnavým povrchem pro usnadnění a urychlení pečení. Její tvar vám umožní upéct...
Koláčová forma ve tvaru srdce z řady Bon Ton je romantickou verzí klasické koláčové formy s nepřilnavým povrchem pro usnadnění a urychlení pečení. Její tvar vám umožní upéct...
Koláčová forma z řady Bon Ton, díky lehce pozměněnému designu dodá vašim koláčům a dortům stylový vzhled, nepřilnavý povrch usnadní práci při pečení i mytí.
Koláčová forma z řady Bon Ton, díky lehce pozměněnému designu dodá vašim koláčům a dortům stylový vzhled, nepřilnavý povrch usnadní práci při pečení i mytí.
Koláčová forma z řady Bon Ton, díky lehce pozměněnému designu dodá vašim koláčům a dortům stylový vzhled, nepřilnavý povrch usnadní práci při pečení i mytí.
Koláčová forma z řady Bon Ton je vhodná pro upečení tradičního koláče či korpusu, který se díky nepřilnavému povrchu perfektně upeče a nepřichytí.
Koláčová forma z řady Bon Ton je vhodná pro upečení tradičního koláče či korpusu, který se díky nepřilnavému povrchu perfektně upeče a nepřichytí.
Koláčová forma z řady Bon Ton je vhodná pro upečení tradičního koláče či korpusu, který se díky nepřilnavému povrchu perfektně upeče a nepřichytí.